15:40
КВК у День закоханих

14 лютого у День святого Валентина на території с. Лаврів відбувся шкільний фестиваль сміхусвято гумору, конкурс клубу веселих та кмітливих на тему «Любов придумана не нами».

На запрошення відгукнулось 6 команд загальноосвітніх шкіл Луцького району – «ВІП-Городище» с. Городище, «Помада» с. Радомишль, «Антибарбі» с. Баїв, «Музяки-Бузяки» с. Гірка Полонка, «Феромони Кохання» с. Підгайці, «Амурчики» с. Лаврів. Програма складалась із 4-х конкурсів: візитна картка команди, конкурс капітанів, музичний конкурс і домашнє завдання на тему «Коханню вік не підвладний».

З першого конкурсу всім присутнім стало зрозуміло, що гра буде цікава. Кожна із команд представила себе глядачам. У наступному конкурсі капітани команд повинні були жестами та мімікою показати пісню, а команда – відгадати її назву. Музичний конкурс дав нам змогу насолодитись музикою про кохання, яким його бачать гравці команд. І завершальним був конкурс «Домашнє завдання», у якому гравці показали глядачам всі свої вміння акторської гри. Всі команди показали високий рівень.

Оцінювало майстерність команд журі у складі завідувача методичним кабінетом відділу освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту Луцької РДА Врублевської Оксани Йосипівни та методистів Редкоус Ірини Євгенівни і Романюк Олени Петрівни.

За підсумкам гри члени журі оголосили результати. Перемогу здобули дві команди: «Музяки-Бузяки» с. Гірка Полонка і «Амурчики» с. Лаврів. Кожен гравець отримав подарунок від «Скандинавської дитячої місії в Україні».

Після завершення гри відбулась святкова дискотека в стінах місцевого клубу.

  


                                                                     Новак Наталія, учениця 8-го класу

Категорія: Школа | Переглядів: 522 | Додав: людочка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar