17:47
Лаврівська школа подорожує!

Літо – найприємніше слово для школярів, бо, насамперед, літо – це канікули, сонце, пригоди. Скільки всього цікавого і нового носить літо у своєму рюкзаку: нові враження, емоції, знайомства, веселі зустрічі і сумні розставання, цікаві подорожі… Усього і не перелічити. А ще літо кожного року кличе нас у похід, до нових, ще не звіданих місць: до тихих озер і швидких річок, до стрімких гір і замріяних польових стежок, тінистих лісів і мальовничих сіл.

Ось і Лаврівську школу не обійшло стороною літо – цікаві подорожі захопили школярів і повели дорогами нашої Волинської землі.

Побували учні в багатьох місцях. Сьомий і десятий класи зі своїми класними керівниками  опинилися в славнозвісному козацькому краї – Пляшевій, що під Берестечком. Познайомились з історією відомої Берестецької битви, відвідали місця, де мужньо боролись наші козаки. Слухаючи розповіді, споглядаючи навколишню мальовничу природу цього краю, з її чистою і холодною річкою Пляшевкою, широкими заплавами Стиру, болотистими лісами, де загинув, за легендою останній козак, учням здавалося, що історія  ніби оживає, а події стають ближчими .

Учні восьмого класу теж не залишилися осторонь. Уже стало приємною традицією у цьому класі щороку вирушати в похід. І цього літа вони відвідали так зване Озерянське сузір’я озер, яке знаходиться у Турійському районі Волинської області. Всього є 12 озер; учні відвідали три із них: Озерянське, Пісочне, Бережисте. 

Усіх пригод і вражень не перелічити: і купання в озері, де вода хоч і холодна та дуже чиста, і блукання лісом у пошуках нового озера, а потім власного табору, і смачний куліш та ароматні шашлики, що були приготовані самотужки на вогнищі – усе це принесло безліч нових вражень і приємних спогадів.

Шкода, що літо так швидко минає. Але школярі Лаврівської школи будуть з нетерпінням чекати наступних канікул, що поведуть їх у нову мандрівку, до нових пригод і зустрічей!

                     

$подорож літо 2016$

Категорія: Школа | Переглядів: 574 | Додав: людочка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar