11:35
Відкриття спортзалу

Відкриття спортзалу!

18 квітня 2019 р. у Загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів с.Лаврів відбулася знаменна подія: урочисте відкриття оновленої спортивної зали. Усі, від найменших учнів школи і до найстарших любителів спорту, давно чекали цього свята. Шлях до нього був доволі тернистий. Адже не все так добре складалося із ремонтом, як би того нам хотілося. Часом затримувались кошти, іноді не вистачало професіоналізму працівникам, що взялися за цю справу. Та все ж було багато зроблено ПП «Факторія», працівниками якого були виконані усі оздоблювальні роботи, і оновлена спортивна зала дочекалася своїх юних спортсменів.

На це свято завітали шановні гості, які допомагали здійснити заповітну мрію, усіляко сприяючи ремонтним роботам. До Лаврова приїхав заступник голови Луцької райдержадміністрації Озінович Олександр Михайлович, голова Луцької районної ради Приходько Валентин Васильович, голова Гіркополонківської об’єднаної громади Симонович Ніна Леонідівна, депутати Луцької районної ради Свирида Олександр Миколайович та Денисюк Микола Миколайович, відділ освіти представляла Крамар Тетяна Петрівна. Кожен із гостей привіз із собою подарунки та виступив із привітальним словом, а настоятель Свято Покровського храму отець Роман освятив залу та поблагословив учнів на нові спортивні звершення.

Учні школи і вчителі підготували невеликий святковий концерт, в якому намагалися висловити свою вдячність усім тим, хто долучився до відновлення зали. Порадували односельців та гостей гарною піснею, теплими словами та надзвичайно енергійним спортивним танцем, який не тільки підняв настрій усім присутнім, але й налаштував на активну участь у змаганнях.

Урочисте свято відкриття стало справжнім спортивним, до якого долучилися учні та навіть гості. Право першими закинути м’яч до баскетбольного кошика було надано саме шановним гостям, які сміливо показали приклад молодому поколінню – і спортивне життя школи завирувало азартним змаганням учнів, активною підтримкою вболівальників, першими перемогами і поразками. Насамкінець учасники змагань посмакували оригінальними солодощами, які порадували переможців і підсолодили гіркоту поразки тим, хто цього разу був не першим.

Відшуміло свято, та попереду нові змагання, нові перемоги, нова робота над собою. І хай заняття в оновленій спортивній залі принесуть здоров’я, силу і гарний настрій усім шанувальникам спорту.

 

Переглядів: 520 | Додав: людочка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 людочка • 11:37, 06.05.2019
)
avatar