11:37
Зустріч з воїнами АТО

По особливому пройшла зустріч з воїнами АТО, яка відбулася 13 жовтня в актовому залі школи. Гостям ми завжди раді, а особливо таким. Адже до нас завітали наші випускники, ті котрі боронили і боронять кордони нашої держави на сході країни. А саме: Денисюк Микола Миколайович, Лук'янчук Михайло Васильович, Чубарко Олександр Миколайович та Парфелюк Микола Володимирович. На зустрічі звучали привітні слова від ведучих свята Рябущиць Олени та Ковби Діни - учениць 11 класу.

Науменко Катерина прочитала поезію "Воїн - українець", автор Герасимчук Анастасія, випускниця школи. Своїм виступом вона розчулила присутніх до сліз. Вокальна група школи та солістки Тимиргалієва Юлія, Герасимчук Юлія, Свисталюк Діана подпрували піісні для гостей свята. Свою вірш-казку "Дві сестри" прочитала учениця 8 класу Новак Наталія.

В багатьох цього дня були сльози на очах, адже ми вітали і слухали тих, хто заради нашого спокою боронив і боронить нас від загарбників.

Вітальними словами з материнською та батьківською теплотою привітали гостей Лаврівський сільський голова Герасимчук С.В, та директор школи Папко В.К. На згадку учні вручили квіти та подарунки.

ми щиро дякуюмо від усього учнівського та педагогічного колективу усім учасникам АТО, жителям нашого села. Вони своїм прикладом виховують у нас почуття гідності та патріотизму.

Категорія: Школа | Переглядів: 306 | Додав: людочка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar