17:56
Звіт художньої самодіяльності

14 лютого 2018 року ЗОШ с.Лаврів святкувала не тільки День Святого Валентина, колектив школи презентував звіт художньої самодіяльності . Довго і наполегливо готувалися як учні, так і вчителі до цього дня. Їхні старання не були марними. І ось в цей день відбувся концерт під назвою «Дивосвіт Дитячих талантів». Брали участь у ньому майже усі школярі.

Розпочали виступ учні 7 класу піснею «У ритмі серця», згодом порадували журі наймолодші учасники із піснею «Чомучки» та «Справжні дівчата», за ними старшокласники виконали «Пісню життя».  Не обійшлося це дійство і без зірок школи: Юлія Герасимчук заспівала  «Пшеничне перевесло» , Лукянчук Наталія зачитала свій власний вірш про Україну,  а Некритюк Сергій розсмішив усіх гуморесками.

 Але на цьому таланти наших учнів не скінчились: у вестибюлі школи була представлена виставка творчих робіт. Виявляється ми не тільки уміємо гарно співати, але й маємо золоті руки.

Та  всіх підкорив звичайно ж веселий флешмоб, який надовго зарядив позитивною енергією та веселим настроєм як учасників, так і глядачів. І хоч за вікном зима, в наших серцях залишилась радість, доброта, мрія і позитивний заряд для нових творчих звершень!

 

Переглядів: 336 | Додав: людочка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar