У школі відбувся конкурс «Містер і міс осені» на якому вибирали найкращого хлопця і дівчину, участь у якому брали учні 8-х – 10-х класів. За честь 8-го класу виступали Лук’янчук Наталя і Базилевський Владислав. З 9-го класу представниками були Сидорчук Арсен і Поліщук Катерина і з 10-го Тимиргалієва Юлія і Матвійчук Андрій.

Організатори заходу вигадали безліч цікавих конкурсів, які сподобались глядачам. У першому конкурсі учасники повинні були дати відповіді на запитання. Другий конкурс  полягав у тому, що учасники повинні були жестами відобразити українську пісню. В наступному дівчата  танцювали. а хлопці своїми руками повинні зробити браслет. Ще одним із цікавих конкурсів був той, у якому хлопці одягали ляльку, а дівчата ліхтарі. В останньому конкурсі хлопці повинні були зробити макіяж дівчатам, а ті в свою чергу їх нагодувати. Після тяжкої боротьби між парами перемогли Матвійчук Андрій та Тимиргалієва Юлія. Після закінчення конкурсу відбу ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: людочка | Дата: 14.02.2016

Наша школа вже не перший рік бере участь в програмі «Не корумповане покоління». Цього року проводився конкурс малюнку на тему «Ні корупції». Діти взяли активну участь у конкурсі. Кожен з них на своїх малюнках відобразив своє бачення щодо суспільно – політичної проблеми такої як корупція. Найкращі малюнки були відзначені дирекцією школи і представниками «Скандинавської місії».

 

                                                                  Поліщук Катерина учениця 9-го класу

Переглядів: 292 | Додав: людочка | Дата: 14.02.2016