Вересень за календарем!Ще сонце ласкавим промінням гріє землю – та холодна вранішня роса нагадує про прихід осені, в садах рум’яніють яблука – а журавлі вже відспівали прощальну пісню, ще бурхливо вирує в школярах літнє вільне життя – та новий портфель і чисті зошити закликають за парту.

Так, саме так: завзятий трудівник-вересень шкільним дзвінком зібрав усю галасливу дітвору, юнацтво, батьків та вчителів на шкільному подвір’ї Лаврівської школи. І хоч щороку зустрічаємо цей день, та для кожного з нас він щоразу інший.

В дружну сім’ю Лаврівської школи влились … першокласників. А поведе їх стежинами знань їх перша вчителька Ткачук Раїса Олександрівна.

... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: людочка | Дата: 05.09.2018 | Коментарі (0)

Гарною традицією у нашій школі стало щорічне вручення грошової премії за найкращі досягнення у навчанні, започаткованої сім’єю Сєкунових. Починаючи з 2003 року Олександр Сєкунов, син колишніх педагогів Лаврівської школи Петра Марковича та Наталії Терентіївни Сєкунових, що на даний час проживає в Канаді, передає почесну грамоту та грошове винагородження в сумі 100 доларів учневі, який досяг найкращих результатів у навчанні.

За результатами ЗНО та середнім балом атестата у 2017-2018 навчальному році таку премію отримав випускник Михайлюк Назар, який згодом став студентом Луцького національного технічного університету.

Педагогічний колектив та учні школи щиро дякують Олекса ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: людочка | Дата: 05.09.2018 | Коментарі (0)