7 жовтня учні 8-11-х класів стали учасниками проекту "Моя нова поліція". Проект презентували працівники Волинської обласної бібліотеки для юнацтва. Зокрема для учнів була організована зустріч з патрульними міста Луцька Худич Дмитром та Мартинюком Олександром. Вони розказали про особливості своєї професії та відповіли на ряд запитань.

Керіник проекту, методист бібліотеки, Оксана Романюк провела цікаву анкету про знання учнями законодавста. за цікаві та змістовні відповіді всі отримали призи. Учасникам проекту був запропонований фільм-експеремент "Піду в поліцію" автора Богдана Кутєпова.

На завершення учням школи була організована екску ... Читати далі »

Категорія: Школа | Переглядів: 349 | Додав: людочка | Дата: 18.10.2016 | Коментарі (0)

Вересень за календарем! Ще сонце ласкавим промінням гріє землю – та холодна вранішня роса нагадує про прихід осені, в садах рум’яніють яблука – а журавлі вже відспівали прощальну пісню, ще бурхливо вирує в школярах літнє вільне життя – та новий портфель і чисті зошити закликають за парту.

Так, саме так: завзятий трудівник-вересень шкільним дзвінком зібрав усю галасливу дітвору, юнацтво, батьків та вчителів на шкільному подвір’ї Лаврівської школи. І хоч щороку зустрічаємо цей день, та дл ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: людочка | Дата: 18.10.2016 | Коментарі (0)

Літо – найприємніше слово для школярів, бо, насамперед, літо – це канікули, сонце, пригоди. Скільки всього цікавого і нового носить літо у своєму рюкзаку: нові враження, емоції, знайомства, веселі зустрічі і сумні розставання, цікаві подорожі… Усього і не перелічити. А ще літо кожного року кличе нас у похід, до нових, ще не звіданих місць: до тихих озер і швидких річок, до стрімких гір і замріяних польових стежок, тінистих лісів і мальовничих сіл.

Ось і Лаврівську школу не обійшло стороною літо – цікаві подорожі захопили школярів і повели дорогами нашої Волинської землі.

Побували учні в багатьох місця ... Читати далі »

Категорія: Школа | Переглядів: 571 | Додав: людочка | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

У ЗОШ с.Лаврів активно продовжує свою діяльність учнівський клуб «Некорумповане покоління». Гарною традицією стають виступи агітбригади не тільки у власній школі, а й далеко за її межами. Різноманітні конкурси, програми, цікаві зустрічі та поїздки і далі пропагують ідею боротьби із корупцією. Та від недавнього часу діяльність наша виходить на новий якісний рівень. Це відбувається завдяки організаційній техніці, придбаній для членів клуба. В рамках програми боротьби із корупцією було куплено фотоапарат, який дає змогу зловити яскраві і цікаві моменти наших виступів та ілюструє проведену нами роботу. Придбаний ноутбук та принтер надає роботі нашого клуба мобільності, більшої змістовності. Тепер ми можемо самостійно і в зручний час створювати презентації, статті, здійснювати обмін новою інформацією, друкувати у зручному кольоровому форматі. А великий новий теж нещодавно куплений телевізор дозволяє членам клуба тримати руку на пульсі усіх новин та змін, дає можливість активно знайомити з ... Читати далі »
Переглядів: 290 | Додав: людочка | Дата: 12.03.2016 | Коментарі (0)

У школі відбувся конкурс «Містер і міс осені» на якому вибирали найкращого хлопця і дівчину, участь у якому брали учні 8-х – 10-х класів. За честь 8-го класу виступали Лук’янчук Наталя і Базилевський Владислав. З 9-го класу представниками були Сидорчук Арсен і Поліщук Катерина і з 10-го Тимиргалієва Юлія і Матвійчук Андрій.

Організатори заходу вигадали безліч цікавих конкурсів, які сподобались глядачам. У першому конкурсі учасники повинні були дати відповіді на запитання. Другий конкурс  полягав у тому, що учасники повинні були жестами відобразити українську пісню. В наступному дівчата  танцювали. а хлопці своїми руками повинні зробити браслет. Ще одним із цікавих конкурсів був той, у якому хлопці одягали ляльку, а дівчата ліхтарі. В останньому конкурсі хлопці повинні були зробити макіяж дівчатам, а ті в свою чергу їх нагодувати. Після тяжкої боротьби між парами перемогли Матвійчук Андрій та Тимиргалієва Юлія. Після закінчення конкурсу відбу ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: людочка | Дата: 14.02.2016

Наша школа вже не перший рік бере участь в програмі «Не корумповане покоління». Цього року проводився конкурс малюнку на тему «Ні корупції». Діти взяли активну участь у конкурсі. Кожен з них на своїх малюнках відобразив своє бачення щодо суспільно – політичної проблеми такої як корупція. Найкращі малюнки були відзначені дирекцією школи і представниками «Скандинавської місії».

 

                                                                  Поліщук Катерина учениця 9-го класу

Переглядів: 289 | Додав: людочка | Дата: 14.02.2016

« 1 2 3 4